Welke auto moet ik leasen?

Het uit kiezen van een auto is enorm lastig. Als je toe bent aan een nieuwe auto dan is het tijd om eens te inventariseren naar wat de mogelijkheden zijn. Niet alleen moet je kijken welke auto in je budget past, ook moet de auto voldoen aan al jouw wensen, of tenminste zo veel mogelijk wensen. Denk aan het merk, ga je voor Audi, Mercedes, BMW of toch een Mazda? Ga je voor een nieuw model? Of kies je toch een ouder model? Welke kleur wil je de auto hebben? Ga je voor rood, wit of toch het oud en vertrouwde zwart? Welke opties wil je er op? Wil je alles er op of hoeft dat niet? Moet je gezin er in passen en ben je dus op zoek naar een grote auto? Of heb je aan tweedeurs genoeg? En hoe ga je de auto financieren? Ga je voor een tweedehands? Een nieuwe auto? Of kies je voor het leasen van een auto? En wil je elektrisch, hybride of op benzine?

Zoals je ziet is het kiezen van een auto niet zomaar gedaan. Er komen onwijs veel zaken bij kijken die je voor je zelf vooraf op een rijtje moet hebben. Alleen zo kan je komen tot de auto die perfect bij jou past. Wij begrijpen als geen ander dat deze keuze lastig is en je de keuze niet zomaar maakt. Daarom gaan wij je helpen. Wij zijn zelf erg fan van het leasen van een auto. Daarom is onze focus in dit artikel vooral gefocust op het leasen van een auto en welke auto interessant is om te leasen. Lees je mee?

Wat houdt het leasen van een auto in?

Maar wat is het leasen van een auto? Wat houdt het precies in? Het leasen van een auto betekent dat je maandelijks een vast bedrag betaalt aan de lease maatschappij. Vervolgens mag jij gebruik maken van de auto zo lang het contract loopt. De ins en outs hangen af van het soort lease dat je kiest.

Soorten lease

Er bestaan verschillende soorten lease. Denk aan short lease, private lease en nog veel meer. De bekendste vormen zijn financial lease en operational lease. Beide vormen hebben zo hun eigen kenmerken, eigenschappen, voordelen en natuurlijk nadelen. Twijfel je over welke vorm je wilt kiezen? Lees je vooraf goed in en laat je professioneel adviseren.

Welke auto’s kan ik leasen?

Je kunt het zo gek niet bedenken en je kunt een auto leasen. Wil je een Audi rijden? Of toch liever een Volkswagen? Het kan allemaal. Elektrisch rijden wordt steeds populairder en het is beter voor het milieu. Als je dus aan ons vraagt welke auto je moet leasen, dan neigen wij meer naar de elektrische auto’s. Denk bijvoorbeeld aan de volgende twee auto’s om te leasen:

·        https://www.zakelijkelektrischleasen.nl/auto/polestar-2/

·        https://www.zakelijkelektrischleasen.nl/auto/volkswagen-id-3/