Wat is er allemaal te doen in de omgeving van Oosterhout?

Ben je net verhuisd naar Oosterhout of verblijf je er voor een korte periode? Wij hebben speciaal voor jou dit artikel geschreven om je meer te vertellen over deze omgeving. Mocht je erop uit willen trekken, daar is deze omgeving uitermate voor geschikt. Je kunt bijvoorbeeld een bezoek brengen aan Breda, Tilburg of Tuintrend Oosterhout.

Breng een bezoekje aan Breda

Breda kent een groot assortiment aan toffe winkels en restaurants die je kunt bezoeken. Zo kun je wat gaan drinken bij “t Hart van Breda, dit café kun je midden in Breda vinden. Ook zijn er genoeg toffe restaurants waar je wat kunt eten. Ook voor een middag shoppen zit je in Breda altijd goed. Je kunt een bezoek brengen aan PEB Mode of enkele andere toffe kledingwinkels in de Barones. Als afsluiter van de dag in Breda kun je een wedstrijd van NAC volgen!

De Kinderboerderij MEK, bowling of museum

Ben je op stap met de kinderen en weet je nog niet hoe je ze vandaag gaat vermaken? Je hebt rondom Oosterhout genoeg activiteiten. Je kunt een bezoekje brengen aan de lokale Kinderboerderij MEK of het Brabants Museum Oud Oosterhout. Mochten jij of de kinderen hier geen interesse in hebben dan is er altijd nog een bowling waar vermaak gegarandeerd is.

Ga naar Tilburg!

Mocht je graag iets willen ondernemen dan is het mogelijk om naar Tilburg te gaan. Je kunt genieten van het bruisende centrum, escape hotel of het vernieuwde spoorpark. Er zijn genoeg leuke tentjes om te genieten van elkaar en overheerlijk eten. Mocht een lunch of brunch niets voor jou zijn dan is er altijd nog een bioscoop waar je voor twee a drie uur prima vermaak hebt. De film kun je afsluiten met sushi, taco’s of een heerlijk frietje. Bestel geen patat want dat kennen ze hier niet.

Geniet thuis van elkaar

Ben je recentelijk verhuisd naar Oosterhout of verblijf je hier tijdelijk? Er is altijd de mogelijkheid om jezelf thuis te vermaken. Heeft het huis een houten veranda en is het lekker weer? Haal wat frisse drankjes uit de koelkast en geniet van de heerlijke zonnestralen. Het is namelijk goed voor je lichaam en je kunt na het weekend of je vakantie er weer fris tegenaan.