De leukste bedrijfsuitjes op een rijtje

Het ene bedrijf is wat uitbundiger tijdens de bedrijfsuitjes dan de ander. Zo zijn er verschillende bedrijven die elk jaar meedoen aan de ‘Mud Masters Obstacle Run’. Lang niet alle personeelsleden vinden dit leuk. Hoe zorg je er als bedrijf voor dat je met een origineel idee komt? Wij hebben zelf wat onderzoek gedaan en hebben de leukste uitjes voor je op een rijtje gezet.

Ga karten

De basis van een geslaagd uitje is gezelligheid, maar ook competitiviteit kan soms wonderen doen. Zo kun je gezellig met je collega’s samen gaan karten en nog maanden nagenieten van de spannende inhaalacties, collega’s die uit de bocht vlogen of de persoon die sneller achteruit rijdt dan vooruit. Karten kun je het beste doen bij Lot66!

Escape room

Escape rooms zijn uitermate geschikt voor een bedrijfsuitje. Er is een ruim assortiment aan verschillende kamers, thema’s en groottes. Zo kun je een escape room al met twee personen doen. Houd er wel rekening mee dat je bij veel escape rooms een vaste prijs per kamer betaald. Zo kun je ontsnappen aan een doorgedraaide arts, uitbreken uit een gevangenis en in Tilburg heb je zelfs een heel hotel om uit te ontsnappen!

Cursus kitesurfen

Zijn jij en je collega’s echte avonturiers? Kies er dan voor om samen een dag te gaan kitesurfen. Dit is wel een van de duurdere opties wat betreft een personeelsuitje maar plezier is gegarandeerd. Je gaat in groepen van twee tot drie personen samen aan de slag met de basics van het kitesurfen. Je krijgt veiligheidsinstructies en na enkele uren oefenen ga je met de instructeur het water in.  

Duurzaam bedrijfsuitje? Ga plastic vissen in Amsterdam

Is duurzaamheid iets waar jij en je collega’s achter staan is het nu mogelijk om een middag te gaan ‘Plastic Vissen’ in Amsterdam. Je vaart met je collega’s door de grachten van onze hoofdstad en probeert zoveel mogelijk plastic uit het water te scheppen. Je kunt er onderling een competitie van maken en mooie prijzen uitreiken! Tijdens de tocht door het water worden er lekkere hapjes en drankjes uitgedeeld. Jij en je collega’s komen zeker niets te kort.
Ben je nog niet helemaal zeker van je keuze? Lees dan dit artikel voor meerdere opties.